RSS
 

Kaynak’tan Pınar’a… (5 Şubat 2011 Cumartesi)

17 Şub

HABER

Selim SARMER

ONUR KONUĞU

Sadun AKSÜT

MİSAFİR SANATÇI

Melihat GÜLSES

SUNUCU

Saadet BAYKAL

ŞEF

Dr.Arif ŞANLI

5 Şubat 2011 Cumartesi gecesi Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde Dr.Arif Şanlı yönetimindeki Kartal Musıki Derneği’nin Kaynak’tan Pınar’a adlı Türk Müziği Konseri kelimenin tam anlamıyla mükemmeldi.

Yaklaşık 800 kadar davetlinin keyifle izlediği konserde 22 eser seslendirildi. Konserin onur konuğu ünlü saz üstadı ve bestekar, müzik adamı Sadun Aksüt, her iki merhum bestekarlar Sadettin Kaynak ve Selahattin Pınar ile olan hatıralarını anlattı. Gecenin protokolünü ise Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok ÖZ, Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selim SARMER, Türkiye Spor A.Ş. Spor Servis Müdürü Koray AYDOĞAN ve çok sayıda kamu görevlisi oluşturdu. Gecenin sonunda onur konuğu ve misafir sanatçıya birer plaket taktim eden Kartal Musıki Derneği Başkanı ve Koro Şefi Dr. Arif ŞANLI yaptığı konuşmada; “Amacımız Türk Müziğini gelecek nesillere en iyi şekilde emanet etmektir” dedi.

İCRA HEYETİ

Füsun BATUM (Şef Yrd.)

Nurhan ERGİVANÇ KÖSE,Vedat ÖZBAŞ,Gülfize YALÇIN,Ahmet ERSÖZLÜ,Seyhan AKALIN,Mehmet ERSÖZLÜ,Nesime GÜVEN,M.Nuri TEKİN,Fahriye ERKOÇ,Yıldırım SEZGİNER,Hatice TÜREDİ,Adem SÜSLER,Ebru ZORLU,Alaeddin BÜYÜKURGAN,Zişan TOPAKOĞLU,Ömer ÜNAL,Perihan GÖRGEN,İbrahim TANRIVERDİ,Gül ASLAN,Mustafa Engin YUVA,Selvet PEHLİVAN,S.Sami TAŞ,Gülseren HAFIZOLU,Tomris ÖZIŞIK,Betül BELGEN,Bahadır TURAN,Dilşah ÇETİNKOL,Şevki KADIOĞLU,Güzin KERTMEN,Abdulbaki BAŞ,Mine GÖKTAŞ,Kemal METE,Huriye AYESER,Faris YAKAR,Melahat ÖZCAN,Sevgi AKBAL,Nagehan ÖZELLİBEŞ,Banu PANCAR,Sezen KARADAĞ,Havva KARADAĞ.

SAZ HEYETİ

Kemanlar: Önder GÜLFİDAN,Mehmet ERKOÇ,Rezzan PEYNİRCİOĞLU

Kanunlar: Turgut ÖZÜFLER, Selçuk ATEŞYAK

Udlar: Osman Nuri ÖZPEKEL,Hikmet BOZKULAK

Klarnet: Şükrü İNCE

Kemençe: Neva GÜLSES

Viyolonsel: Emrullah ŞENGÜLLER

Yaylı Tanbur: Nuri BENLİ

Klavye: Şevket AŞIKUZUN

Ritm Saz: Fahrettin YARKIN, Sait ESEN.

 

Yorum Yap